Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /storage/content/72/168672/vegetariskmatlagningskurs.nu/public_html/wp-includes/plugin.php on line 546 Vegetarisk Matlagningskurs | Agency Style (Default) - Vegetarisk Matlagningskurs Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /storage/content/72/168672/vegetariskmatlagningskurs.nu/public_html/wp-includes/plugin.php on line 546

I LOVE COOKING

Ända sedan min farmor bjöd in mig i köket för första gången när jag var sju år för att hjälpa till har matlagning varit en stor del av mitt liv. Jag älskar framförallt det kreativa, experimenterandet, smakerna, själva matlagningshantverket och så klart reaktionera på en måltid man har lagat med omsorg och glädje.

För cirka 10 år sedan kom meditation in i mitt liv och tog en lika stor plats – om än kanske större. Genom mina erfarenheter inom meditation och österländska traditioner har jag fått goda insikter kring vilken mat som är välgörande för sinnet när man exempelvis mediterar eller utövar yoga – så kallad yogisk mat. Detta är något som också återspeglas i kurserna. De är utformade för att skapa lugn och avslappning för ett naturligt och spontant lärande. Man skulle kunna säg att det är som en retreat med matlagning som meditation.

  • Bra nivå och enkla recept. Jättefin gård!

    Niklas Lund
  • Vågar ta ut svängarna mer i köket nu. Lärde mig mycket och oerhört god mat!

    Ida Fält
  • Många nya recept och idéer jag fick med mig hem. Supergod mat förstås! Rekommenderas.

    Malin Nilsson