Vegetarisk Matlagningskurs Göteborg

Göteborg är en stad där många restauranger anpassat sin meny för en vegansk eller vegetarisk kost, så varför inte gå en vegetarisk matlagningskurs i Göteborg och lära sig göra dessa paradrätter i hemmet?

Taysta

Bland Taystas breda utbud hittar du deras vegetariska matlagningskurs i Göteborg, ledd av kursvana föreläsare och matlagningsexperter. Lär dig ta dina vegetariska rätter steget längre med nya kreativa kunskaper, och med förståelse för de råvaror som ger dina maträtter det lilla extra du saknat. Läs mer om deras urval av kurser på Taystas hemsida.

Bunnybites

Bunnybites är ett veganskt alternativ till matlagningskurserna vi rekommenderar. Bunnybites utbildar både nybörjare, hängivna veganer eller bara de som vill lära sig göra sina köttbaserade favoriträtter på ett växtbaserat sätt. Här kan du välja bland ett antal kurser vilken som bäst passar din erfarenhet eller ambition när det gäller svårighetsgrad. Läs mer om Bunnybites veganska matlagningskurser i Göteborg.

  • Pris: 995 kr / 1 495 kr
  • Tid: 3,5 / 5,5 tim
  • Plats: Inägogatan 33
  • Kontakt: info@bunnybites.se

Traktör Mikael Sande

Traktör Mikael Sande håller en vegetarisk matlagningskurs i Göteborg han kallar ”Grönt & Skönt” där man i grupp får laga ett flertal delikatesser såsom soppa på jordärtskocka med tryffel, vegetariska tapas och minidesserter anpassade efter säsong. Kursen hålls vanligtvis på plats på Viktor Rydbergsgatan men kan även hållas hemma hos deltagare. Läs mer på Traktör Mikael Sandes hemsida.

Himlagott

Kocken Lotta har varit i restaurangvärlden sedan 90-talet och driver idag sin cateringfirma Himlagott och restaurangbåten M/S Göteborg. Hon har skrivit två kokböcker och har idag arrangerat matlagningskurser för över 5000 personer. Menyn väljer du själv, om du så vill ha vegetariskt, veganskt eller kanske vegetariskt med en sydeuropeisk touch. Läs mer om Lottas matlagningskurs på hennes hemsida Himlagott.

  • Pris: 1 163 kr /1 375kr
  • Tid: 1–3 tim
  • Plats: Lilla Bommens Torg 6
  • Kontakt: lotta@himlagott.se

Håll även utkik efter vegetetarisk matlagningskurs i Göteborg här:

Vanliga frågor

Alla kurser förbereds av kursledare, vare sig de görs i lokal eller hemma hos deltagare. Skulle kursen hållas hemma hos deltagare är det däremot viktigt att köket är rent och städat.

Alla kurser har olika kapaciteter beroende på vart de hålls och kursledaren avgör själv hur många som får delta. I vanligt fall är det mellan 6 och 12 personer ungefär.

Alla kurser har olika policys vid avbokning. Normalt sett går det att avboka fram tills att kursledaren införskaffar matvaror och andra förberedelser inför kursen, efter det är det vanligt att avbokning sker utan återbetalning, eller med en procentuell del.