Vegetarisk Matlagningskurs Malmö

I vår sydsvenska stad med matupplevelser som lockar entusiaster från alla håll, varför inte testa en vegetarisk matlagningskurs i Malmö? Komplettera Malmös matkaravan med praktisk lärdom och utveckla din receptbank med lite nytt material.

Taysta

Dela matglädjen med andra i Taystas populära matlagningskurser på kompassgatan mellan Turning Torso och vattnet. Taystas kurser hålls av sanna matentusiaster som brinner för att dela matglädjen med andra som vill delta i den vegetariska matlagningen. Utöver matlagningskurser kan du även kolla med Taysta om vinprovningar, ölprovningar eller även chokladprovningar. Läs mer om alla tillställningar på Taystas hemsida.

  • Pris: 1 200 kr
  • Tid: 3 tim
  • Plats: Kompassgatan 37
  • Kontakt: malmo@taysta.se

Rent A Chef

Med Rent A Chef kan du uppleva allt från matlagningskurser i studio till hemhyrd kökshjälp. Låt kocken laga middagen åt dig och ditt sällskap, eller klä på förklädet och ta del av tips och tricks från experten. Verksamheten har även matlagningstudios där du och ditt sällskap kan ta del av deras varierade kurser i professionell miljö. Läs mer om dina möjligheter på Rent A Chef’s hemsida.

Lokal17

Lokal 17 är en hyllad restaurang i Malmö centrum. Restaurangens kockar vet hur man tar fram det bästa ur varenda råvara, från förberedelserna, till kryddningen och ändå fram till presentationen av dessa välkombinerade smaker. Restaurangen erbjuder både ”Cook-A-Long” och inspirationskvällar. Lokal 17 varierar sina menyer med jämna mellanrum så vegetarianen gör bäst att dubbelkolla denna innan tillfälle. Mer info hittar man på Lokal 17’s hemsida eller på Aktivitet.se.

Håll även utkik efter vegetetarisk matlagningskurs i Malmö här:

Vanliga frågor

Så länge din kurs inte är online ansvarar oftast kursledare för alla matvaror och köksutrustning. Skulle du boka kurs i hemmet via Rent A Chef är det däremot viktigt att ditt kök är städat och rent.

När du bokar en kurs är det i många fall en förfrågan. Om ni är en större grupp kan kursledare föreslå att dela upp i två tillfällen om till exempel köket är för litet eller om denne upplever att gruppens storlek kan påverka utlärningen.

Alla Malmös kurser har sin egen policy angående avbokningar. Många ger pengarna tillbaka vid avbokning med tillräcklig varsel, men för de som avbokar med enstaka dagar i förväg kan det förekomma en avgift eller ibland helt utan avbetalning.