Vegetarisk Matlagningskurs Stockholm

Stockholm är fullt av nytänkande restauranger och spännande koncept. Med lite hjälp av stadens erfarna experter kan du lära dig laga all möjlig vegetarisk mat Stockholm har att erbjuda.

Restaurangakademien

I södra Johanneshov, nära Avicii Arena, har du möjlighet att lära dig mer om vegansk matlagning från kökskonsulten och kokboksförfattaren Maximilian Lundin. I Restaurangakademiens kurs ingår ett receptkompendium, utvalda drycker, och Restaurangakademiens diplom samt förkläde. Under kursen har du dessutom alltid stöd från assisterande lärlingar för att få ut så mycket som möjligt. Kursen är ett utmärkt alternativ för de som vill gå ett steg längre än en vegetarisk matlagningskurs. Besök Restaurangakademien.se för att boka en vegansk matlagningskurs.

Taysta

Taysta erbjuder utöver en vegetarisk matlagningskurs i Stockholm alla möjliga olika alternativ för matälskare runtom hela Sverige. Här får du testa på vegetariska maträtter med en historia och förklaring som ger recepten ett extra djup. Taysta har ett flertal kök och studios för matlagning i Stockholm där de håller ett brett urval kurser och event. Läs mer om Taystas kurser i Stockholm.

GreenIsaDream

GreenIsaDream har en vegetarisk matlagningskurs i Stockholm som hålls av matbloggerskan Isa Ekstam, som använder sin blogg som en plattform för att lära om vegetarisk och vegansk matlagning. Kursen hålls i Matlabbet, vid vattnet i centrala Hornstull. Datumen för kursen är rörliga och temat anpassas efter önskade världskök, erfarenheter eller eventuella allergier. Läs mer om Isas vegetariska matlagningskurser i Stockholm på GreenIsaDreams hemsida.

Indisk vegetarisk matlagning med Maddy

Matlagning med Maddy (Madhuri M. Pali) är ett färgstarkt indiskt alternativ till vegetarisk matlagningskurs i Stockholm. Om söndagarna förvandlas matstudion i butiken Rot i Södermalm till ett genuint indiskt kök, med Maddy som ledande expert. Kursen sker på engelska och är anpassad för 4 till 8 deltagare. Läs mer om Maddys indiska matlagningskurs på bokningssidan Food Tours.

  • Pris: 1 190 kr
  • Tid: 3 tim
  • Plats: Renstiernas Gata 20
  • Kontakt: info@butikrot.se

Al Dente

Med italiensk mat i fokus håller Al Dente kurs i att laga vegansk mat med de italienska smakerna. Samantha Santambrogio-Öberg lär ut familjerecept från Italien som hon ärvt av generationer före henne, med rätter som förvandlar ett enkelt kök till att kännas som en matsal i Toscana. Läs mer eller boka kursen på Al Dentes hemsida. Är du inte helt redo att sluta med kött och fisk kan du även ta en titt på deras kurs om att laga mat med grönsaker i fokus.

Håll även utkik efter vegetetarisk matlagningskurs i Stockholm här:

Vanliga frågor

Alla matlagningskurser som visas på sidan ansvarar själva för att införskaffa matvaror och bistår med köksredskapen som krävs för att utföra kursen. Om inget annat utges är det fritt fram att komma precis som man är.

Antal deltagare på kurs kan bero på tillfälle och hur många som redan är anmälda. Alla kurser går bra att anmäla sig i ett par, men större grupper kan behöva delas upp i mindre grupper inför kursen, och Maddys matlagningskurs är ämnad för mellan 4 och 8 deltagare. Vi föreslår att större grupper hör av sig till önskad kurs för svar, då det kan variera.

Vid sjukdom avgör varje kursledare hur det går till med eventuell återbetalning eller byte av kurstillfälle. Sjukanmälan med kort varsel kan resultera i att kursledare har hunnit införskaffa matvaror och material, och kan minska dina chanser för återbetalning.

Vissa kursdatum är mindre frekventa och kan därför bli svårare att byta mellan. Vi rekommenderar att alltid vara ute i god tid för att ge kursledare tid för att ändra om i planeringen.